“טרי מידי יום In House – כל המזון נעשה”
הצוות מורכב משפים מקצועיים אשר ניהלו את המלונות, האולמות והמסעדות האיכותיות ביותר בארץ ובחו”ל.
חומרי הגלם הינם סוד ההצלחה ואין להתפשר עליהם.
המנות מוגשות על צלחות מחוממות ומעוצבות באופן אומנותי ומדויק.
הקונספט של המטבח הוא” FUSION” של סגנון הבישול הים תיכוני אשר אנו מכירים ואוהבים מהבית בשילוב עם החידושים המובילים מהמטבח הצרפתי, איטלקי, יפני, הודי, סיני, מרוקאי ומקסיקני.
התפריט מורכב מקבלת פנים, מנות פתיחה, מנות ביניים, מנות עיקריות ומנות אחרונות.
השאירו את פרטיכם המלאים ונחזור אליכם בהקדם האפשרי לתיאום פגישה: